Carne de vitel cu legume
Ingrediente:
- 5-6 cartofi
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 5 rosii
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 cepe
- sare si piper
- 1 kg carne de vitel(pulpa)
- 4 ardei grasi
Mod de preparare:
Carnea de vitel
se spala,se taie cuburi si se prajeste in putin ulei 2-3 min.Se scoate
si in uleiul ramas se caleste apoi ceapa taiata marunt.
Adaugam ardeii care se curata de cotor si seminte si se taie bastonase scurte.Rosiile se taie cubulete si se adauga si ele,punem si carnea.
Adaugam ardeii care se curata de cotor si seminte si se taie bastonase scurte.Rosiile se taie cubulete si se adauga si ele,punem si carnea.
Lasam sa fiarba 20 min si apoi adaugam si cartofii care au fost curatati si taiati cuburi.
Adaugam apa cat sa acopere carne si legumele,punem un capac si lasam sa fiarba,mai amestecam din cand in cand,mai ales dupa ce zeama incepe sa scada.Potrivim intre timp de sare si piper.
Cand carnea este fiarta luam de pe foc si presaram patrunjelul verde tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu