Sarmale in frunze de loboda
De mult timp am vrut sa incerc si aceste sarmale.Nu e ceva deosebit la ele,doar frunzele in care sunt impachetate.
Am primit de la o vecina care avea loboda in gradina o multime de frunze.Toate mari,mai mari decat palma,deci erau perfecte.
Nu o sa fac o lista cu ingrediente si nici un mod de preparare,deoarece cred ca nu ar fi necesar.
Am oparit 2-3 sec frunzele de loboda in apa cu putina sare.Se impacheteaza sarmalele in mod normal.
Le aranjam in oala ,langa restul sarmalelor si le fierbem la foc mic.
Pentru cine nu a facut pana acum sau pentru cine ar vrea sa le incerce,pot sa va spun ca sunt la fel de bune ca si cele in frunza de vita.Se simte gustul frunzei de loboda,insa sunt foarte bune.
Am primit de la o vecina care avea loboda in gradina o multime de frunze.Toate mari,mai mari decat palma,deci erau perfecte.
Nu o sa fac o lista cu ingrediente si nici un mod de preparare,deoarece cred ca nu ar fi necesar.
Am oparit 2-3 sec frunzele de loboda in apa cu putina sare.Se impacheteaza sarmalele in mod normal.
Le aranjam in oala ,langa restul sarmalelor si le fierbem la foc mic.
Pentru cine nu a facut pana acum sau pentru cine ar vrea sa le incerce,pot sa va spun ca sunt la fel de bune ca si cele in frunza de vita.Se simte gustul frunzei de loboda,insa sunt foarte bune.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu