Omleta cu sparanghel la cuptor
Ingrediente:
6 oua
300 gr sparanghel
200 gr cascaval
100 ml lapte
100 gr smantana
sare si piper
1 legatura patrunjel verde
2 linguri ulei
Mod de preparare:
Sparanghelul se rupe de la partea lemnoasa si se opareste 2 min in apa cu sare.Se scoate apoi in apa rece.Se taie in felii oblice de 1 cm si se caleste in putin ulei.
Ouale se sparg intr-un castron,se adauga smantana si laptele si se bat bine.Adaugam cascavalul ras,sare si piper.Patrunjelul tocat se adauga si el ,iar la urma sparanghelul.
Intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei se toarna compozitia si se da la cuptor pana se rumeneste.
Cand este gata se scoate din tava.
Se poate servi la micul dejun sau ca aperitiv rece sau cald,dupa preferinta.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu