Compot de piersici
Ingrediente:
Caise copate dar mai tari
zahar
conservant
Mod de preparare:
Piersicile se spala si se curata bine de puful de pe coaja. Se taie apoi in felii sau se pot si in jumatati,important este sa scoatem samburii.
Se aseaza fructele in borcane,se masoara cantitatea de apa necesara,se adauga pentru fiecare borcan 2 linguri de zahar si apoi siropul cald se toarna peste fructe. Se une putin conservant,se inchid bine borcanele si se fierb 15 min .Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fiert si apoi se pun la camara.
Caise copate dar mai tari
zahar
conservant
Mod de preparare:
Piersicile se spala si se curata bine de puful de pe coaja. Se taie apoi in felii sau se pot si in jumatati,important este sa scoatem samburii.
Se aseaza fructele in borcane,se masoara cantitatea de apa necesara,se adauga pentru fiecare borcan 2 linguri de zahar si apoi siropul cald se toarna peste fructe. Se une putin conservant,se inchid bine borcanele si se fierb 15 min .Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fiert si apoi se pun la camara.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu