Porumbei umpluti
Ingrediente:
4 porumbei
4 felii de bacon proaspat
sare si piper
1 pahar de vin alb
1 pahar supa de pui
Umplutura
maruntaile de la porumbei
2-3 catei de usturoi
1 ou
3-4 linguri pesmet
patrunjel verde
sare si piper
ulei
Mod de preparare:
Porumbeii se curata bine,se usuca cu un prosop,se parlesc bine in flacara pentru a inlatura toate urmele de pene ramase.Se spala din nou. Se zvanta si se despica cu grija pe spate. se sareaza si pipareaza.
Maruntaiele se pun la prajit in putin ulei.Se adauga pesmetul, usturoiul pisat,oul, sare si piper si patrunjelul. Cu aceasta compozitie se umplu porumbeii.
Se inchid cu ajutorul scobitorilor sau daca vreti se pot coase. Se infasoara apoi in feliile de bacon.Se aseaza intr-un vas si turnam peste ei vinul si supa de pui.
Se da la cuptor 40-50 min. Se mai stropesc din cand in cand si se intorc pentru a se rumeni peste tot.
Eu am pregatit ca si garnitura orez negru.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu