.

sâmbătă, 24 martie 2018

Dorada la tigaie si ciupercute




Ingrediente:
 2 bucati Dorada a 3-400 gr fiecare
sare si piper
2 linguri ulei de masline
 ciuperci taiate pe jumatate presarate cu putina sare si stropite cu ulei

Mod de preparare:
 Pestele curatat si zvantat de apa se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tigaia incinsa ina care am pus 2 linguri de ulei de masline.Eu am prajit pestele in tigaia Delimano in care se putea  si fara ulei insa imi place mie mai mult daca e stropit cu putin ulei.Se prajeste pe ambele parti .Avem grija cand il intoarcem sa nu il stricam,sa nu il rupem.
Pe tigaia grill se aseaza ciupercutele una langa alta si le prajim bine. Le servim calde langa pestele si el cald. Mie mi-a placut cu putin sos de usturoi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...