.

sâmbătă, 10 martie 2018

Cupcake cu caise






Ingrediente


Pentru 12 buc:
2 oua
100 ml ulei
100 gr zahar
200 gr iaurt
300 gr faina
12 jumatati de caise din compot
1 ptaf de copt

Crema pentru decor:

200 ml frisca
75 ml nectar de caise

Mod de preparare:
Iaurtul,ouale,zaharul si uleiul se mixeaza foarte bine.Se adauga faina si praful de copt.



Am impartit in fiecare forma de briosa cate o lingura din compozitie. Asezam cate o jumatate de caisa din compot scursa de zeama.


Deasupra de caisa se imparte restul de aluat. Dam la cuptor la 180 grC.
Cand sunt coapte se scot din tava si se lasa sa se raceasca.

Crema pentru decor:
Frisca se mixeaza si la final se amesteca nectarul de caise.Decoram cupcakes-urile cu aceasta crema si bineinteles cu decoruri de la Dr.Oetker.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...