SOS Satele copiilor impodobite cu braduti adusi de DR.OETKER



           Cu cateva zile inainte de Craciun Mosul a fost ajutat de Dr.Oetker sa impodobeasca SOS Satele Copiilor cu multe decoratiuni si braduti.
Copiii au fost incantati de surprizele Mosului si au impodobit bradutii cu mult entuziasm. 
         Dr.Oetker promoveaza si incurajeaza valorile familiei,iar Craciunul reprezinta momentul potrivit de a ne bucura impreuna de spiritul sarbatorilor.
        In septembrie,reprezentantii Dr.Oetker au ajuns in satele SOS si au pregatit impreuna cu mamele si copii bunatati pentru iarna,iar acum a venit timpul ca cea mai frumoasa sarbatoare sa fie din nou pregatita alaturi de  Dr.Oetker.31 de brazi au fost trimisi catre SOS Satele Copiilor din Bucuresti,Bacau si Sibiu alaturi de decoratiuni de Craciun,iar pentru cateva ore,copiii au uitat de monotonia zilnica si au participat cu multa bucurie la impodobirea bradului.S-au cantat colinde iar micutii i-au scris Mosului ce si-ar dori sa gaseasca in dimineata de Craciun.
           Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf,una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume.Inca de la infiintarea sa in anul 1949 de catre Hermann Gmeiner,acesta actioneaza in 134 de tari si ofera 1800 de programe si servicii unui numar de peste un milion de beneficiari.
           In Romania,Sos Satele Copiilor ocroteste astazi,la peste 20 de ani de la la infiintare mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.
            Cu o traditie de peste 120 de ani pe plan international,compania germana Dr.Oetker are ca filon principal viziunea unei societati construite in jurul principiilor traditionale ale familiei. In romania,inca din anul 1998,Dr.Oetker a promovat valorile fundamentale ale societatii prin produse de calitate superioara si parteneriate care sa exprime bucuria de a fi acasa si de a oferi celor dragi tot ce este mai bun.
Prin programe care urmaresc sa ofere o viata normala,fara griji,dr.oetker are in atentie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor Romania si a celor aproximativ 1000 de benefiaciari directi carora doreste sa le ofere bucuria unei familii normale,unita in jurul bunatatilor de pe masa de sarbatori si nu numai.
         Mi-a facut o deosebita bucurie sa impartasesc acesta bucurie adusa copiilor  cu voi cititiorii blogului .



Comentarii

Postări populare