Orez cu ardei gras colorat -de post
Ingrediente:
200 gr orez
150 gr mazare congelata
supa de legume
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 ardei gras portocaliu
1 morcov
1 legatura patrunjel verde
sare si piper
2-3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei la care adaugam usturoiul tocat foarte marunt.
Adaugam la calit morcovul taiat in fasii cu ajutorulu curatitorului de legume.
Dupa 2-3 min adaugam si bucatile de ardei .Lasam cateva min sa se inmoaie legumele,adaugam sare si piper iar la final putin patrunjel verde tocat.
Punem orezul la fiert cu supa de legume si mazarea.Orezul este gata cand a absorbit tot lichidul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu