Ciorba cu aripi de curcan
Ingrediente:
2-3 aripi de curcan
2 morcovi
1 bucata radacina de telina
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1 ceapa
2 ardei
1 conserva rosii cuburi SunFood
frunze de patrunjel
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingura Delicat cu gust de gaina
1 lingura rasa Delikat bors cu legume
5 l apa
200 gr taietei
Mod de preparare:
Tocam marunt ceapa,radacinoasele si ardeiul pe care apoi le calim in putin ulei.
Cand s-au inmuiat legumele punem bucatile de carne pe care le lasam sa se prajesca putin cu legumele,adica pana se albesc .
Adaugam peste carne rosiile taiate cuburi si boiaua.
Adaugam delikat-ul si apa.Lasam sa fiarba pana cand carnea este fiarta.Cand carnea este fiarta adaugam taieteii si borsul.Lasam 5 min sa mai fiarba.Daca este necesar mai adaugam sare la ciorba.La final adaugam verdeata tocata,stingem focul si lasam cateva min ciorba cu capacul pus deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu