Salata de fructe de mare cu portocala


Ingrediente:
6 portocale
500 gr fructe de mare
1 para
1 cartof
1 lamaie
ulei de masline
sare
piper rosu boabe


Mod de preparare:
Portocalele se curata in asa fel incat sa ne ramana coaja intreaga pentru a forma cupe din ele.Taiem un capac si apoi scoatem miezul fara sa rupem coaja.
Cartoful curatat se taie cubulete si e fierbe al dente.Fructele de mare se oparesc 2 min si se racesc imediat.Para se taie in cubulete.Miezul de la portocale se taie in cuburi.
Amestecam totul intr-un bol.Preparam o emulsie din suc de portocala,zeama de la o jumatate de lamaie,ulei de masline la care adauga sare.Se amesteca cu fructele din bol.Se aranjeaza apoi salata in cupele de portocala si se decoreaza cu boabe de piper rosu.

Comentarii

Postări populare