Inghetata cu ciocolata
Ingrediente:
500ml frisca lichida,
1 litru lapte(4 linguri lapte praf si 1 l apa)
5 galbenusuri,
10 linguri zahar
3-4 linguri cacao
200 gr ciocolata rasa
1 plic gelatina
Mod de preparare:
Apa si laptele praf se amesteca pana se dizolva tot praful de lapte.
Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.
Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma la bainmarie impreuna cu 5 linguri zahar
Frisca se bate impreuna cu cacaua.Adaugam si ciocolata rasa.
Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu