.

duminică, 21 ianuarie 2018

Limba de porc cu ciuperci si rosii






Ingrediente:
2 bucati limba de porc
400 gr ciuperci din conserva
 1 conserva rosii cuburi
sare si piper
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
 1 ardei gras rosu
2-3 linguri ulei

Mod de preparare:
 Limba de porc se pune la fiert in apa la care adaugam o ceapa,un morcov,boabe de piper si sare.Se fierbe aproximativ 2 ore.Se  scoate si se curta bine de pielea aspra si groasa.



Tocam o ceapa pe care o punem la calit in ulei.Adaugam ardeiul taiat cuburi si usturoiul toacat foarte marunt.Adaugam rosiile din conserva si limba de porc feliata.


Adaugam o cana de apa sau zeama in care a fiert limbaSe lasa cateva min sa fiarba dupa care adaugam si ciupercile.Asezonam cu sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 10 min.La final adaugam patrunjel verde tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...