Chec aperitiv cu masline



Reteta este inspirata de la Edith Francu.

Ingrediente:
100 gr faina
1 lingurita praf de copt
3 linguri ulei
4 oua
130 gr masline negre
150 gr cascaval ras
100 gr gogosar murat
piper
1 lingurita zahar
1/2 lingurita turmenic

Mod de preparare:
Ouale se mixeaza 2-3 min impreuna cu zaharul.Se adauga faina impreuna cu praful de copt si turmenicul,se amesteca si apoi adaugam uleiul amestecand pana la omogenizare.Adaugam la compozitie maslinele taiate rondele,cascavalul ras,gogosarul taiat cubulete si piper proaspat rasnit.
Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt la 180 gr C pentru 35-40 min.
Se lasa sa se racoreasca bine in tava si abia apoi se rastoarna.
Se taie cand este racit complet.



Comentarii

Postări populare