COLOR EXPERT de la SCHWARZKOF







            Sa aflam cateva dintre secretele noii formule OMEGAPLEX pentru colorarea si ingrijirea parului.
Deteriorarea parului datarita colorarii sau decolorarii este o preocupare primordiala a cecetatrorilor din domeniu. 

Au fost identificate de catre cecetatori 4 caracteristici ale deteriorarii parului:
1. Ruperea parului- firul de par se rupe in timpul pieptanarii
2.Fragilizarea parului-parul deteriorat isi pierde in timp elasticitatea
3.Porozitatea parului-parul deteriorat are pori mai mari,parul devenind astfel mai vulnerabil
4.Asperitatea parului-cand solzii cuticulei se ridica si se separa,parul devine mai aspru si uscat facandul sa se "electrizeze"




SECRETUL UNUI PAR REZISTENT
     "Fibrele de par,care se afla in interiorul fiecarui fir de par,sunt tinute laolata de micro-legaturi.Acestea au astfel rorul unor adevarate punti de legatura.Datorita micro-legaturilor,parul este rezistent si sanatos.
       In timpul procesului de colorare sau decolorare,aceste micro-legaturi se pot rupe.Prin urmare ,partea interioaraa a parului isi pierde din stabilitate si nu mai poate tine laolalta fibrele,lasand parul lipsit de rezistenta si elasticitate,fiind astefel predispus mai mult la a se rupe.Dupa clatirea parului,cuticulele ridicate din cauza colorarii revin in starea initiala(coboara),insa deteriorarea parului s-a produs deja."


CE FACE OMEGAPLEX?
      "Noua tehnologie impotriva ruperii parului OMEGAPLEX este solutia inovatoare de protejare a parului in timpul colorarii. COLOR EXPERT este prima vopsea de par cu tehnologie OMEGAPLEX pentru utilizare acasa.
Ai incredere in OMEGAPLEX,-sistem de colorare in trei pasi",tehnologie special dezvoltata pentru a proteja si intari micro-legaturile in timpul si dupa colorarea parului.
1.-mixarea tratamentului cu crema colorant,pentru a proteja micro-legaturile in timpul colorarii.
2.-folosirea unui tratament reparator dupa colorare,repara fibra firului de par,sigileaza culoarea si reda intensitatea.
3.-la trei saptamani de la colorare se aplica un tratament ce repara micro-legaturile din interiorul firului de par pentru un aspect puternic si sanatos.


Comentarii

Postări populare