Sanger-Novac cu pesto de leurda
Ingredinete:
1 peste Sanger -Novac proaspat
sare
300 gr ciuperci proaspete
300 gr rosii chery
1 pahar vin alb
1 pahar de apa
Pesto:
1 legatura leurda
50 gr muguri de pin
50 gr cascaval ras
100 ml ulei de masline
zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Pesto:
Punem leurda spalata si tocata in blender. Adaugam restul ingredientelor si pasam pana obtinem o compozitie destul de omogena.
Pestele curatat,spalat,dat cu sare si piper se aseaza in tava in care am pus putin ulei de masline.Ungem interiorul pestelui cu pesto si de asemenea si pe exterior.Ciupercutele taiate felii si rosiile taiate se in jumatati se aseaza pe langa peste.Completam cu apa si vinul alb.Punem folie de aluminiu si dam la cuptor 40 min .
Aroma pesto-ului va da o savoare deosebita pestelui.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu