Cosulete cu crema de branza
Ingrediente:
Cosulete:
400 gr foi de placinta
50 gr unt topit
Crema:
400 gr branza telemea
400 gr branza de vaca nesarata
2linguri de smantana
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 lingura marar tocat
Mod de preparare:
Pentru a realiza cosuletele am uns foile de placinta cu unt topit si am suprapus cate cinci una peste alta.Am taiat apoi foaia in patrate( am impartit pe latime in 3 si pe lungime in 4 si au iesit 12 patrate ).
Am pus in forma de briose aluatul si apoi le-am copt 10 min la foc mediu.
Crema: branza se amesteca bine cu smantana,ardeii taiati marunt si mararul verde tocat fin.
Cu acesta compozitie se umplu cosuletele.
Cosulete:
400 gr foi de placinta
50 gr unt topit
Crema:
400 gr branza telemea
400 gr branza de vaca nesarata
2linguri de smantana
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 lingura marar tocat
Mod de preparare:
Pentru a realiza cosuletele am uns foile de placinta cu unt topit si am suprapus cate cinci una peste alta.Am taiat apoi foaia in patrate( am impartit pe latime in 3 si pe lungime in 4 si au iesit 12 patrate ).
Am pus in forma de briose aluatul si apoi le-am copt 10 min la foc mediu.
Crema: branza se amesteca bine cu smantana,ardeii taiati marunt si mararul verde tocat fin.
Cu acesta compozitie se umplu cosuletele.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu