Ciupercute umplute
Ingrediente:
500gr ciuperci,
2-3 rosii
1 ardei gras
100 gr sunca de pui
100 gr branza sau cascaval
2-3 oua
sare,piper si ulei
Cum preparam:
Curatam ciupecutele de codite si partea maro cu lamele,cu grija sa nu rupem partea alba,le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei.
Ceapa.ardeiul si rosiile taiate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam dupa ce s-au facut si sunca de pui taiata cubulete,sarea si piperul dupa gust.
Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si apoi deasupra punem branza rasa si amestecata cu oul batut.
Mie mi-a ramas umplutura si am umplut si 2 ardei.
Dam la cuptor 20-25 min la foc mediu.
Se pot servi calde sau reci.
500gr ciuperci,
2-3 rosii
1 ardei gras
100 gr sunca de pui
100 gr branza sau cascaval
2-3 oua
sare,piper si ulei
Cum preparam:
Curatam ciupecutele de codite si partea maro cu lamele,cu grija sa nu rupem partea alba,le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei.
Ceapa.ardeiul si rosiile taiate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam dupa ce s-au facut si sunca de pui taiata cubulete,sarea si piperul dupa gust.
Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si apoi deasupra punem branza rasa si amestecata cu oul batut.
Mie mi-a ramas umplutura si am umplut si 2 ardei.
Dam la cuptor 20-25 min la foc mediu.
Se pot servi calde sau reci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu