Chiftelute in cosulete foietaj
Ingrediente:
800 gr aluat foietaj
500 gr carne tocata de pui
1 lingura Secretul gustului de gaina
piper
3-4 catei de usturoi
2 cartofi
5-6 linguri pesmet
2 oua
sos de usturoi cu smantana sau maioneza(dupa preferinta)
Mod de preparare:
Aluatul se intinde cat de mult permite.Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma de biose.
Asezam cercurile de aluat in fiecare forma unsa cu putin ulei.
Carnea de pui se macina.Adaugam cartofii dat pe razatoarea fina,usturoiul pisat.Condimentam cu piper,secretul gustului.adaugam ouale si amestecam bine.Adaugam pesmet pentru ca sa mai absoarba din zeama lasata de cartof .
Modelam bile din compozitia de carne si le asezam in cosuletele de aluat .
Dam tava la cuptor pentru 25-30 min.
Pentru servire se adauga sos de usturoi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu