Vinete umplute
Ingrediente:
2 vinete,
1 ceapa,
2 ardei,
2 rosii,
100 ml bulion
patrunjel verde,sare,piper,
ulei.
Mod de preparare:
Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul,lasam doar 1 cm pe margine.Tot ce scoatem din vanata tocam cubulete.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei,adaugam ardeii tocati marunt si apoi rosiile decojite dupa ce au fost oparite cateva min. de asemeni taiate cubulete.Lasam cateva min sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam cateva min pe foc si apoi punem patrunjelul tocat.
Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr-un vas termorezistent,turnam bulionul si dam la cuptor 25 min.
2 vinete,
1 ceapa,
2 ardei,
2 rosii,
100 ml bulion
patrunjel verde,sare,piper,
ulei.
Mod de preparare:
Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul,lasam doar 1 cm pe margine.Tot ce scoatem din vanata tocam cubulete.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei,adaugam ardeii tocati marunt si apoi rosiile decojite dupa ce au fost oparite cateva min. de asemeni taiate cubulete.Lasam cateva min sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam cateva min pe foc si apoi punem patrunjelul tocat.
Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr-un vas termorezistent,turnam bulionul si dam la cuptor 25 min.
e super reteta,imi place si zilele acestea o voi incerca
RăspundețiȘtergereE foarte buna.Pana si soacra mea a zis ca sunt foarte bune!
Ștergere