Aripioare la tigaie
Cand vrei sa gatesti cina sau pranzul avand un preparat savuros si timpul iti lipseste iti recomand marinadele de la VEGETA .
Cum particip la campania BUZZSTORE pentru testarea condimentului lichid pentru marinat de la VEGETA am pragatit rapid pentru cina din aceasta seara Aripioare la tigaie.
Ingrediente:
500 gr aripioare de pui
1 plic de condiment lichid universal Vegeta
2-3 linguri ulei
700 gr cartofi
100 gr unt
sare
Mod de preparare:
Aripioarele se pun intr-u bol peste care turnam amestecul lichid de condimente Vegeta si dam la rece pentru 30 min.
In timp ce aripioarele se marineaza vom curata cartofii pentru pure si ii vom pune la fiert in apa la care adaugam putina sare.
Dupa ce carnea este marinata o scoatem si o punem in tigaia incinsa in care am pus putin ulei.
Lasam aripiorele la prajit pana cand carnea e bine patrunsa.
Cartofii scursi de apa se paseaza impreuna cu untul si se mixeaza pana cand piureul devine cremos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu