Aripioare la tigaie





Cand vrei sa gatesti cina sau pranzul avand un preparat savuros si timpul iti lipseste iti recomand  marinadele de la  VEGETA  .
Cum particip la campania  BUZZSTORE pentru testarea condimentului lichid pentru marinat de la VEGETA   am pragatit rapid pentru cina din aceasta seara Aripioare la tigaie.

 Ingrediente:
 500 gr aripioare de pui
 1 plic de condiment lichid universal Vegeta
2-3 linguri ulei
700 gr cartofi
100 gr unt
sare


Mod de preparare:

Aripioarele se pun intr-u bol peste care turnam amestecul  lichid de condimente Vegeta si dam la rece  pentru 30 min.
In timp ce aripioarele se marineaza vom curata cartofii pentru pure si ii vom pune la fiert in apa la care adaugam putina sare.

Dupa ce carnea este marinata o scoatem si o punem in tigaia incinsa in care am pus putin ulei.
Lasam aripiorele la prajit pana cand carnea e bine patrunsa.
Cartofii scursi de apa se paseaza impreuna cu untul si se mixeaza pana cand piureul devine cremos.











Comentarii

Postări populare