LITOMOVE ne ajuta sa ne miscam mai usor si fara dureri articulare


O noua campanie de testare lansata de BUZZStore  si #buzzlitomove De aceasta data am primit in urma preselectiei un supliment alimentar ,LITOMOVE, un produs suta la suta natural extrem de eficient in combaterea degradarii cartilajelor din articulatii.
 Fructele de maces   Rosa canina din Chile cultivate la altitudine  de 200-700 m sunt parte principala a pulberei din fiecare capsula.




Altitudinea mare,climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea lenta a fructelor-macesele sunt mai mici fata de altele insa mai rezistente  si cu o concentratie mai mare in ingrediente active.Fructele sunt culese doar dupa trei ani de la plantarea arborelui si sunt atent selectionate.Sunt procesate printr-o metoda foarte complexa,la temperaturi constante si scazute,care ajuta la mentinerea fitonutrientilor.Pentru obtinerea pulberei din capsulele LITOMOVE este folosit doar invelisul rosu al fructului,deoarece conform studiilor doar acesta este bogat in caroteni,flavonoide,acizi triterpenici.




S-a demonstrat stiintific ca Rosenoids® blocheaza accesul leucocitelor la articulatia inflamata,prevenind erodarea suplimentara a cartilajului.
Pulberea din fructe de macese fara seminte in concentratie mare,de 2250 mg/zilnic ,are eficacitate dovedita clinic in mentinerea articulatiilor sanatoase si flexibile,iar vitamina C contribuie la formarea colagenului  pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.


.

Comentarii

Postări populare