Turta dulce rustica
Ingrediente:
2 oua
200 gr miere
100 ml lapte
100 ml ulei
200 gr faina
1 praf de copt
1 lingurita ghimbir
1 lingurita scortisoara macinata
Mod de preparare:
Faina ,praful de copt se amesteca impreuna cu aromele.Separat amestecam ouale,mierea,laptele si uleiul.Amestecam impreuna cele doua compozitii pana la omogenizare.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia car de da la cuptor 30-40 min.Se portioneaza cand este rece.
Eu de aceasta data am copt turta dulce in forme de silicon .Dupa coacere le-am lasat sa se raceasca in forme si apoi le-am scos.Am decupat surplusul pentru ca au crescut mai sus decat forma.
Am decorat micutele turte cu creioane colorate de la Dr.Oetker.
Multumesc Violeta Postolache pentru reteta.
Ce frumoase le-ai facut, sunt pregatite de sarbatoare! <3 Ma bucur mult ca le-ai incercat.
RăspundețiȘtergereAu avut mar succes! sunt tare bune!
Ștergere