Salata asta este o adevărată explozie de arome. Sosul dulce-acrişor,
prospeţimea roşiilor, “seriozitatea” mezelului bine uscat, nobleţea
brânzei şi doza de inedit adusă de pepenele galben o califică direct
printre salatele consistente ce pot ţine lejer loc de o masă de prânz.
Ingrediente:
Pentru două porţii:
200 gr mix de salata
100 gr salam de sibiu
100 gr branza gorgonzola
100 gr pepene galben
10 buc roşii cherry
Pentru dressing:
două
linguri de miere
o linguriţă de muştar
patru linguri de ulei de
măsline
sucul de la o jumătate de lămâie
sare, piper.
Mod de preparare:
Salata se pune intr-u castron mare peste care adaugam rosiile taiate in jumatate si feliile de salam taiate tot in jumatate.
Branza si pepenele se taie in cubulete si se adauga peste salata.
Preparam dresingul amestecand cu un tel mustarul cu mierea si apoi pe
rand restul ingredientelor omogenizand foarte bine. Adaugam acest
dresing peste salata in momentul servirii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu