Ciocanele de pui cu legume si cuscus
Ingrediente:
1 kg de ciocanele
1 morcov mare
1 dovlecel mai mic(eu am folosit doar jumatate)
2-3 ardei
3-4 cartofi mai mici sau 2 mai mari
2-3 fire ceapa verde
1 ceapa
sare si piper
boia dulce
ulei de masline
1 cana supa de pui
1 pahar de vin
150 gr cuscus
Mod de preparare:
Se pun cocanele intr-un bol mare si se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente daca preferam.
Curatam legumele si le taiem cubulete.Se asezoneasa cu sare,piper si boia.Se amesteca bune.
Asezam intr-un vas care se poate pune la cuptor(cu capac) legumele impreuna cu ciocanelele,adaugam ulei de masline peste ele si vinul.Acoperim cu capacul si dam la cuptor 40 min.
Cand este gata adaugam cuscus-ul si mai lasam cateva min.
Scoatem vasul din cuptor si amestecam(aeram)cu o lingura cuscus-ul pentru a-l opri din gatit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu