Maioneza rapida din ou intreg
Am vazut la mai multe bloggerite,bune gospodine,reteta de maioneza facuta din oul intreg-adica albus si galbenus.
Am incercat si eu varianta aceasta,mi-a placut foarte mult cum iese maioneza preparata astfel.De atunci o folosesc mereu.In 2-3 min avem o maioneza perfecta.
Va arat si voua modul simplu in care se face:
Ingrediente:
1 ou intreg
300 ml ulei
1 lingurita mustar
Mod de preparare:
In paharul sau bolul blenderului punem oul intreg(albus si galbenus),uleiul si mustarul.
Cu blenderul vertical blenduim cateva min(2-3) pana cand se incorporeaza tot uleiul.
Se obtine o maioneza usoara,buna.Nu este gretoasa deloc,nu este la fel de grasa ca cea facuta doar cu galbenusuri.
De asemeni puteti aromatiza maioneza cum doriti folosind un condiment preferat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu