Tort cu piersici si crema de branza
Ingrediente:
1 blat din 5 oua
500 ml frisca
500 gr branza dulce
4 piersici
100 gr zahar
2 plicuri tort jelee rosu
Mod de preparare:
Blatul copt si racit de decupeaza si-i lasam pe margine cam 1-2 cm
Piersicile se taie in jumatati si scoatem samburele.
Punem intr-un vas 500 ml apa si zaharul in care apoi vom fierbe 2-3 min piersicile.
Le scoatem si le lasam deoparte.In zeama ramasa preparam tort jeleul,turnam un strat subtire in blatul de tort,asezam piersicile cu partea taiata in jos si turnam restul de jeleu peste fructe.
Frisca o mixam bine si o amestecam cu branza dulce,adaugam o esenta de vanilie si intindem crema peste fructe si jeleu.
Dam la rece 2-3 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu