Chiftele de pui cu sos de branza
Ingrediente:
Chiftele:
500 gr carne tocata de pui
1 cartof
1 ceapa mica
2-3 catei de usturoi
2-3 linguri pesmet
2-3 oua
sare
piper
2 linguri patrunjel verde tocat
Sos de branza:
1 lingura unt
200 gr branza topita
200 gr smantana
1 legatura marar
Mod de preparare:
Cartoful se da pe razatoarea fina,de asemeni ceapa si usturoiul.
Preparam compozitia pentru chiftele din carnea tocata de pui,cartof ceapa si usturoi.Adaugam ouale,sarea,piperul,verdeata,pesmetul din care apoi modelam si prajim chiftelutele.
Intr-o tigaie adanca vom pune untul la topit in care adaugam branza topita si smantana.Lasam 2 min pe foc,adaugam mararul tocat si stingem focul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu