Aspiratorul Philips pentru testare a sosit


Sunt inscrisa pe BuzzStore ,am mai avut incarcari de a participa si la alte campanii de promovare ale produselor dar nu am fost selectionata.Am vazut si noua campanie de promovare a aspiratoarelor PHILIPS.Am incercat din nou si de acesta data mi-a suras norocul.Ma numar printre cele 100 de persoane norocoase sa testeze aceste aspiratoare de calitate.Mi-as dori din tot sufletul ca sa pot reusi ca pana la final sa reusesc sa-l si pastrez.
               Fiindca eram la servici,curierul a venit acolo la firma si mi-a lasat coletul.Cand au vazut colegii ce am primit erau ei care mai de care sa vada ce si cum este.Au vrut chiar sa imprastie prin birou pungulitele din kitul de murdarie ca sa testez peloc aspiratorul.
              Am primit spre testare  Performer Expert Aspirator cu sac 




Noul Philips Performer Expert asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului* de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curăţare grozave, chiar şi după ce se umple sacul! 
Motorul eficient energetic a fost perfecţionat, pentru a folosi mai puţină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare.  Compartimentul de praf de 5 l special conceput vă permite să utilizaţi optim sacul de praf pentru o curăţare mai îndelungată. Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră.Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.
 Am ajuns acasa in final, si am deschis cutia,toata lumea curioasa sa vada ce contine,cum merge,iar alti amatori -de acesta data baietii mei- la imprastiat confetti si bilute de polistiren .


Andrei,baiatul meu a  fost primul care a  incercat sa vada cum merge.




Asta a fost prima tentativa. Acum sa vedem in weekend cat de saritori vor mai fi sa ma ajute la curatenie.
Oricum eu sunt tare incantata si o sa va spun si voua cate de grozav este si cate de bine aspira.

Comentarii

  1. Ce fain e! Si ce fericita esti cu asa ajutor la aspirat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Violeta!
      Aspiratorul acesta este cu mult mai bun fata de cel pe care il am eu.

      Ștergere
  2. Un lucrul minunat , usureaza munca femeie !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, ce bine arata :)
    Cred ca e mult mai simpla curatenia de primavara acum :P

    Sa aveti spor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar un produs minunat si noi suntem incatati de el!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela caciula19 martie 2015 la 21:26

    Este un aspirator foartr bun si foarte performant. Va doresc spor la aspirat !

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ajutor de nadejde! Fiabil si performant,gata sa raspunda oricarei provocari in materie de curatenie!Covoare curate si mai mult timp pentru ....gatit!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa aveti spor la treaba,cu asa un aspirator performant toata treaba e ca o joaca

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Postări populare