.

marți, 27 februarie 2018

Lup de mare cu legume si orez negru





Ingrediente:
1 lup de mare
1 plic condiment lichid cu usturoi pentru marinare
 1 morcov
1 zucchini
100 gr ciuperci Enoki
100 gr mazare
2-3 cepe verzi
200 gr orez negru
sare
piper,
ulei

Mod de preparare:
Pestele curatat se pune  la marinat pentru cel putin 30 min impreuna cu continutul plicului de condiment lichid.
Dupa marinare punem in tava de cuptor amestecul de marinare si pestele.Mai adaugam  un pahar de apa si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200 grC pentru25 min.
Legumele taiate fasii se pun la sotat in putin ulei.Asezonam cu sare si piper dupa gust.
Orezul negru se fierbe in apa cu sare.Plusul de apa ramas se scurge.






Servim pe platou alaturi de peste legumele si orezul fiert.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...