.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Budinca cu carne

Budinca cu carne

recipe image


Ingrediente


500gr carne tocata
1 ceapa,1 morcov
2 linguri de bulion
150gr malai
200ml apa
200ml lapte
100gr smantana
3 linguri pesmet
3 oua,verdeata
,sare piper,ulei


Mod de preparare

Tai ceapa marunt,dai morcovul pe razatoarea mica si la calesti in putin ulei.

Adaugi carnea tocata si lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne,adaugi bulionul,condimentezi cu sare si
piper.Dupa ce s-a racorit putin pui un ou si amesteci .Adaugi si verdeata tocata marunt.

Prepari o mamaliga mai moale din apa,lapte,malai si un praf de sare.O lasi cateva min sa se racoreasca apoi adaugi
smantana,galbenusurile si apoi albusurile batute spuma.

Intr-o forma punem un strat de carne si apoi deasupraun strat de mamaliga.presaram deasupre putin pesmet si punem la cuptor
40 min la foc mediu.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...